Hey,

Welkom bij FRENZIE...

Mijn naam is Francis Kestens en in 2014 ben ik gestart met mijn theebedrijf Frenzie in Amsterdam. Het idee om te beginnen kwam, omdat ik destijds moeilijk pure kruiden- en fruitthee voor mijn pasgeboren zoontje kon vinden.

Waarom is dit zo moeilijk te vinden? Hier ga ik iets mee doen!

Als heel snel raakte de kinderthee op de achtergrond en ben ik gaan blenden en theemenu’s gaan maken voor verschillende restaurants, verkocht ik thee in de Landmarkt, werd Frenzie geserveerd in de RAW lounge van het hoofdkantoor van G-Star, stond Frenzie op events en foodmarkten in Amsterdam. Ook geven mijn man Jon en ik afternoon-tea masterclasses met een patisserie workshop van zijn bedrijf SWEET en FRENZIE tea tasting.

We zochten op een gegeven moment naar meer diepgang. Creaties en blends maken van eigen producten. Meer de controle hebben op de kwaliteit, gezonde en eerlijke producten, duurzaamheid en meer naar de kern.

Het zelf willen kweken en drogen van kruiden, bloemen, fruit en groente voor in mijn blends.

Amsterdam hebben we achter ons gelaten en hebben een stadslandbouwkavel in Oosterwold Almere gekocht. Inmiddels hebben we onze werkruimte gebouwd en tuin aangelegd. 

Het is gelukt! Mijn blends maak ik al met lavendel, kamille, vlierbessen, rozenbloesem, appels en verbena verbouwd en gedroogd uit mijn eigen groene oase. 

Nu na een pauze van 2 jaar is het tijd om weer te beginnen. Frenzie next level!  

Met een achtergrond in de hotellerie en horeca heb ik de mazzel gehad om in verschillende landen te werken en veel kennis kunnen op doen van diverse culturen. Vanuit mijn huis nu in Oosterwold  naar mijn tweede thuis in Engeland; werken in Frankrijk en Duitsland en het bezoeken van bestemmingen in Azië, Afrika en de U.SA., voel ik dat door de kennis van al deze plaatsen samen met mijn passie voor de natuur en gezond te leven FRENZIE hebben gemaakt.  

Gezond en fit zijn en weten wat voedsel met je lichaam doet, is iets waar ik altijd al interesse in heb gehad. Ik ben fit, zowel mentaal als fysiek. Yoga en meditatie zijn manieren om dit te doen, maar ook een smakelijk en gezond dieet is een must.

Ik vind het fantastisch om nieuwe foods en drinks te ontdekken, voor mij nog onbekende dingen uit te proberen en het ervaren van verschillende culturen.  Mijn kracht is kennis van producten, wat is een goede combinatie en creëer ik een funky smaakexplosie. 

The sky is the limit bij Frenzie. Alles is mogelijk, van tea tasting experience, bespoke teamenu’s, eigen huisblends, foodparing en tea giftboxes.     

"Frenzy" betekent "A State of Great Excitement", levendige, chaotische en fun tea blends 😉

 

 

Bedankt voor uw bezoek aan FRENZIE en enjoy!

xxx Francis

 

© 2014 - 2024 FRENZIE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel