Losse thee is erg hip op dit moment en mensen worden steeds bewuster in wat ze eten/drinken. Frenzie tea is thee voor echte foodies. De ingrediënten zijn puur en van top kwaliteit, dit is terug te vinden in het uiterlijk en smaak van de thee. De blends worden zelf door Frenzie samengesteld en hebben geen toegevoegde geur- en smaakstoffen.

Het getoonde assortiment op de website is het begin van de thee collectie.  Frenzie is al druk bezig deze uit te breiden met meer andere mooie en pure theesoorten, blends en accessoires. Sinds oktober staan SWEET en FRENZIE elke zaterdag met een kraam op de van de Pekmarkt in Amsterdam Noord. De thee blijkt een waar succes te zijn en in korte tijd heeft Frenzie een kring met vaste thee klanten opgebouwd.

Ook levert Frenzie sinds kort speciaal samengestelde theeblends aan horeca en aan bedrijven. Wat Frenzie tea zo speciaal maakt is dat de blends samengesteld worden de wensen van de afnemers, zo hebben zij een uniek product. 

Heeft Frenzie uw interesse gewekt, stuurt u dan een mailtje naar info@frenzie.nl. Frenzie neemt z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

 

© 2014 - 2024 FRENZIE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel